Food & Film

Genieten van een Food & Film menu
Voor slechts € 29,00 krijgt u een 3-gangen menu en kunt u aansluitend naar de Pathé bioscoop aan het Pieter Vreedeplein om heerlijk ontspannen film te kijken. Door deze vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent: FOOD & FILM!

Hoe werkt het?
Het Food & Film menu is alleen verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants en niet bij Pathé zelf. U geeft zowel in het restaurant als bij Pathé vooraf duidelijk aan dat u gebruik wilt maken van het Food & Film menu. U betaalt het volledige menu in het restaurant en u krijgt een voucher* mee voor de film. Let op dat reserveren bij zowel Havana als Pathé gewenst is.

Hoe reserveert u?
U kunt bij Havana reserveren door te bellen met 013-5365324 of via een online reservering op onze website: https://www.havana-tilburg.nl/reserveren . Bij een online reservering dien je dan wel bij de opmerkingen aan te geven, dat het om een Film & food menu gaat. De bioscoop reserveert u door te bellen met de belbios op 0900-9363, via www.belbios.nl of www.pathe.nl

*de voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor evenementen. De voucher geeft recht op een zaalplaats bij Pathé Tilburg. Voor 3D voorstellingen geldt een toeslag.

Voor € 29,00 een voor-, hoofd- en nagerecht èn een kaartje voor de film!

LET OP: De gemiddelde tijd voor het nuttigen van een 3-gangenmenu, ligt op +/- 2,5 uur. Afhankelijk van de drukte op de avond, kan dit iets langer of iets korter zijn. Houd hier rekening mee, wanneer je na het diner naar de film wilt. Geef bij binnenkomst ook duidelijk aan hoe laat de eventuele film begint, dan proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Het bioscoopkaartje is overigens voor langere tijd geldig, dus het is eventueel ook mogelijk om op een andere dag naar de film te gaan.

 
Food & Film menu 2019
 

Sopa del Momento

Soep van het moment

Of

Sopa de Tomate

Verse tomatensoep met kokos en citroengras

Of

Nachos con Todos

Tortilla chips overgoten met rundersalsa en cheddar uit de oven

Of

Nachos Cheddar

Tortilla chips overgoten met salsa en cheddar uit de oven

* * * * *

Enchilada Pollo / Picada / Queso

Tortilla gevuld met kip, rundergehakt of geitenkaas en groenten. Geserveerd met rijst, salade, guacamole en crème fraîche

Of

Fajitas Pollo/Portobello

Gemarineerde kippendijreepjes of gemengde groenten en portobello paddenstoelen. Geserveerd met rijst, tortilla’s, cheddar, guacamole en  crème fraîche.

Of

H*A*V*A*N*A Steenburger

Hamburger op steenbrood met sla, tomaat en Havana-burgersaus. Geserveerd met frietjes.

Met cheddar en/of bacon

Of

Ropa Vieja (ook wel oude vodden genoemd)
Authentiek Cubaans stoofgerecht met kip, aardappel, chorizo en pruimen. Geserveerd met rijst en salade.

* * * * *

IJsje
Bolletje sorbetijs met vers fruit

Of

Koffie, Cappuccino of Thee

€ 29,00 p.p.

(Inclusief Filmticket van Pathé)